Home Top-terapija Onkologija Ruska metoda protiv raka: Alkoholno- uljna terapija

Ruska metoda protiv raka: Alkoholno- uljna terapija

841
0
SHARE

Pomoću emulzije od rakije i nerafinisanog suncokretovog ulja može se pobediti rak u četvrtom stadijumu, koji se proširio na udaljena tkiva, tvrdi ruski narodni lekar Nikolaj Ševčenk.

Odmah na početku da naglasimo: alkoholno-uljna terapija nije novotarija kojom se daje lažna nada teškim bolesnicima. U pitanju je viševekovni integrativni metod lečenja, koji je pre tridesetak godina modifikovao i popularizovao ruski narodni lekar Nikolaj Ševčenko, a koji pomaže u situacijama u kojima ni zvanična medicina nema rešenje. Na koje konkretno načine alkoholno-uljna terapija uništava ćelije raka, kako se ona sprovodi i šta lekari misle o njoj – otkrićemo vam u nastavku teksta.

Pročitajte i… Sok od kupusa štiti od kancera

Ruska metoda lečenja kancera

U ovoj priči nerafinisano ulje je mamac za ubacivanje alkohola u ćelije raka. A alkohol je njihov ubica. Evo zbog čega ih tako doživljavamo. Budući da se hrani molekulima masti, rak upija sve vrste masnoća i sve što uz njih ide. S tim što od rafinisanih masnoća – napreduje, a od nerafinisanih – ne napreduje. Zašto? Nerafinisane masnoće sadrže fosfate, koji stvaraju membranu oko ćelija, onemogućavajući njihov rast i širenje.

S druge strane, alkohol na razne načine deluje protiv raka. Prvo, otklanja posledice stresa, uključujući i mišićni spazam, te tako automatski rešava problem s kiseoničkim gladovanjem tkiva. Drugo, uništava patogene mikroorganizme, koji dodatno narušavaju oslabljeni imunosistem.

Treće, rastvara otrovna hemijska jedinjenja koja se u organizmu svakodnevno stvaraju, a koja pogoduju opstanku i širenju tumora. Četvrto, otežava protok glikogena iz jetre i mišića do udaljenih tkiva. A taj polisaharid glukoze glavni je uzročnik bujanja raka. I peto, sprečava nove oksidacione reakcije u organizmu.

Pročitajte i… Ulje tamjana u borbi sa kancerom

Alkoholno-uljna terapija: Način pripreme

Moćna emulzija priprema se tako što se četrdesetoprocentna votka (ili rakija) bez trunke šećera (!) i hladnoceđeno suncokretovo ulje sipaju u staklenu teglu u razmeri 1 : 1, a zatim se zatvore i energično mućkaju tri do pet minuta, dok se potpuno ne sjedine. Što se doziranja tiče, kako Ševčenko preporučuje, odrasli i deca starija od 12 godina u slučaju raka jednjaka i želuca treba da konzumiraju emulziju od po 40 mililitara alkohola i ulja, a u svim ostalim slučajevima – emulziju od po 30 mililitara alkohola i ulja. Kad je reč o deci mlađoj od 12 godina, njima se savetuje da piju emulziju od po 0,6 mililitara rakije i ulja po kilogramu telesne mase. Znači, detetu koje ima 20 kilograma trebalo bi praviti napitak od 12 mililitara rakije i 12 mililitara ulja.

Kako izgleda terapija

Alkoholno-uljnu emulziju treba popiti čim se smućka, dok su rakija i ulje sjedinjeni, i to naiskap ili u dva gutljaja, bez uzimanja vazduha. A trenutak pre toga – potrebno je izdahnuti. U protivnom – neće biti pozitivnih rezultata. Što se ritma terapije tiče, emulzija se uzima uz glavne obroke – u kurama. Preciznije, poželjno je da se popije 20 minuta pre jela, s tim što dva sata ranije ne treba ništa jesti, a sat ranije ni piti – da se ne bi poremetila apsorpcije lekovitih materija, što bi umanjilo terapijski efekat. Dalje, trebalo bi se lečiti po sledećoj šemi: 10 dana terapije, 5 dana pauze, 10 dana terapije, 5 dana pauze, 10 dana terapije, dve nedelje pauze… i tako ukrug – sve vreme životne borbe i tri godine nakon izlečenja.

Napomena: Ovu terapiju nipošto ne treba prekidati pre preporučenog perioda. U suprotnom je moguća reaktivacija tumora, kao i pojava metastaza.


VIŠE SAVETA POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here