Home Top-terapija Ginekologija Ruska metoda – Izlečite sterilitet nameštanjem materice

Ruska metoda – Izlečite sterilitet nameštanjem materice

893
0
SHARE

Dešava se da su muškarac i žena koji se leče od neplodnosti potpuno zdravi, ali trudnoća ipak izostaje. Nekada se iza ovog velikog problema krije jedan mnogo manji – zavaljena materica. Srećom ona se može namestiti…

Razgovarala: Radenka Marković

Devojke i mlade žene ponekad trpe nesnosne bolove za vreme menstrualnog krvavrenja, a one starije, pak, nevezano za ciklus, pate od bolova u krstima i u donjem delu stomaka. Razlog je jednostavan: materica se pomerila sa svog mesta, što u određenim situacijama izaziva nelagode.

Najgore je što zbog toga dosta mladih žena u reproduktivnom periodu ne može da ostvari ono što najviše želi – da ostane u drugom stanju, dok nalazi pokazuju da je sve u redu s njihovim zdravljem. U velikom broju slučajeva ovaj problem može se rešiti bez lekova i operacija.

Potrebno je samo vratiti matericu na svoje mesto. Dr Natalija Gušlo Petrić, specijalista pedijatrije, akupunkturologije, homeopatije, hirudoterapije, kvantne medicine i viscelarne kiropraktike, matericu namešta rukama i vakuumom.

Naučila je to specijalizirajući viscelarnu kiropraktiku u svojoj rodnoj Rusiji, pre oko 30 godina. Ovu, kao i druge brojne veštine stečene velikim trudom, voljom i željom da nauči nešto novo i pomogne drugima, primenjuje u našoj zemlji već 25 godina.

Kako nameštate matericu?

Rukom i vakuumom. Pacijentkinji se prvo pipa stomak. On treba da bude prazan, pa se ženama preporučuje da dan pre tretmana jedu laganu hranu, te da ne unose u organizam ništa četiri sata pre zahvata.

Stomakse pipa posebnim pritiskom na određenim mestima, ne nasumice, već po tačno utvrđenom putokazu i redosledu organa, kako ne bi došlo do komplikacija. Ovo se radi da bi se dijagnostikovao položaj svih organa u stomaku i obavila priprema za nameštanje materice, jer sve mora biti na svom mestu. Žena leži na ravnoj površini, na leđima, savijenih nogu. Posle palpacije i masaže, na donji deo stomaka stavlja se posuda, odnosno ventuza u kojoj se pravi vakuum.

Pacijentkinja još neko vreme leži na boku, potom oslonjena na kolena petnaestak minuta, posle čega se ventuza skida. Mnoge svedoče da se posle tretmana osećaju lako, rasterećeno, oslobođeno, kao da im je neko isprao stomak. Dođu s nadutim stomakom, a odu s olakšanjem…

NASTAVAK POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here