Home Top-terapija Rekonektivno isceljivanje – KAKO IZGLEDA JEDNA SEANSA

Rekonektivno isceljivanje – KAKO IZGLEDA JEDNA SEANSA

457
0
SHARE

Rekonektivno isceljivanje prevazilazi klasično energetsko isceljivanje. Ne bavi se dijagnostikom i radi se bez dodira. Kako bi se pokrenuo proces isceljivanja, dovoljno je proći kroz jednu do tri seanse.

Jedna seansa traje 30 minuta, osoba kojoj se radi tretman leži na leđima, opuštena, zatvorenih očiju. Najbolje je da bude radoznala i otvorena za ono što će doživeti. U ovoj metodi nema ničeg agresivnog, a seanse su prijatne.

Preporučuje se osobama svih uzrasta. Tokom tretmana, praktičar omogućava klijentu pristup isceljujućim frekvencijama. Rukama zaronjenim u polje koje okružuje onoga kome se radi, pokreće rekonektivne frekvencije i radi onako kako ga je obučio dr Perl. Na seansu treba doći komotno obučen i bez jakih parfema na sebi. Nakit ne mora da se skida, ali samo ako ne steže.

Inteligencija rekonektivnih frekvencija sama zna na koje oblasti da utiče i nastavlja da radi još dugo nakon završenih seansi. U svetu je objavljeno šest istraživanja koja pokazuju da rekonektivno isceljivanje restrukturira naš DNK.

Isceljenja se zaista događaju bez obzira na to o kom zdravstvenom problemu je reč, jer ono utiče na sam uzrok problema.

NASTAVAK POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here