Home Top-terapija Rekonekcija me je vratila u ravnotežu

Rekonekcija me je vratila u ravnotežu

437
0
SHARE

„Rekonekcija je odgovor na moje večito pitanje kako se osloboditi svega što nas sputava“, kaže Nataša Kovačević. Nakon Rekonektivnog isceljivanja i lične rekonekcije oslobodila se stega koje su je sputavale, popravila odnose s drugim ljudima i našla svoj unutrašnji mir

Razgovarala: Radenka Marković

Imala je srećno detinjstvo i, kako sama kaže, sreću da rođenjem dospe u ruke roditelja čija je jedina vaspitna mera bila ljubav. Kasnije i lep posao, od koga je mogla i više nego pristojno da živi, ali je Nataša iz Novog Sada u dubini duše stalno osećala neku prazninu.

Gledano sa strane ona je u životu plivala dobro i lepo se snalazila. Imala je sreću da dobija nove poslove, koji jesu bili izazov za nju, ali s vremenom joj se činilo da jureći za poslom zapostavlja samu sebe, da joj takav život donosi samo prolazna zadovoljstva a da joj nedostaje nešto suštinsko. Nije znala šta je to, samo je osećala da nije ispunjena.

Razgovarajući s drugima i analizirajući sebe i svoj život, primećivala je da ljudi često ne znaju kako da učine sebe srećnim, kako da promene ono što vide da treba da menjaju i što im smeta u životu, te da uglavnom svi osećaju da im nešto nedostaje zbog čega se pitala: gde grešimo, kako da promenimo loše stvari, kako da se oslobodimo unutrašnjih blokada?

NASTAVAK POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here