Home Isprobali smo Prirodni lek za hemoroide

Prirodni lek za hemoroide

337
0
SHARE

Hemoroidi su nezgodna boljka – koja jednako zagorčava život i muškarcima i ženama. Sve koji imaju ovaj problem posavetovao bih kako da ga reše. Mnogi su me poslušali – i nisu zažalili.

Lečenje hemoroida prirodom

Da biste se uspešno borili s hemeroidima, potrebno je prvenstveno da se rešite zatvora i očistite creva. Zato, što manje solite hranu i zaboravite na alkohol. Jedite uglavnom voće i povrće (naročito cveklu i šargarepu), a meso izbegavajte. Svakog jutra, na prazan stomak, uzmite kašiku suncokretovog ulja, ili popijte šolju kompota od suvih šljiva.

Mlečna kupka za hemoroide

A sad nešto o lečenju hemoroida. Za početak, pripremite mlečnu kupku: u plastičnu kadicu naspite toplo mleko, koje ne treba da mešate s vodom. Zatim sedite u nju na desetak minuta. Činite to svako veče tokom deset dana.

Pročitajte i… Kupanje u senu protiv reume

Takođe, treba da napravite sveću od šargarepe i meda: šargarepi najpre izvadite jezgro, a zatim je iseckajte na tanke trake i pomešajte s prirodnim medom (4 : 1). Od te mase oblikujte sveću, koju ćete potom, pre spavanja, staviti u dobro oprani anus. Praktikujte to mesec dana. Posle ovakve kure – zaceliće vam ranice i omekšati hemoroidni čvorovi, te od krvi i bolova neće ostati ni traga.

VIŠE SAVETA POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here