Home Zelena medicina Pomoću tinkture od zdravca, oslobodila sam se ciste na jajniku

Pomoću tinkture od zdravca, oslobodila sam se ciste na jajniku

1328
0
SHARE
zdravac

Iz naše redovne rubrike “Pisma čitalaca”

Moram priznati da sam oduvek bila više naklonjena narodnoj, nego zvaničnoj medicini. Zato i imam dosta pozitivnih iskustava sa lečenjem biljem.

Ali, navešću vam jedan od najupečatljivijih primera. Kada sam imala 25 godina, na ultrazvuku mi je dijagnostikovana cista na jajniku, koja je bila neuobičajeno velika. Iako je doktor rekao da je operacija neizbežna opcija, zanemarila sam njegov komentar i krenula u potragu za lekom. I pronašla sam ga!

Prema receptu koji sam dobila od jedne bake, pregršt listova zdravca (što više listova, tim bolje) prelila sam sa pola litre kvalitetne domaće rakije i ostavila da odstoji na hladnom, tamnom mestu.

Tinkturu sam tokom mesec dana povremeno mešala drvenom varjačom. A nakon toga sam počela da uzimam po jednu supenu kašiku 3 puta dnevno, 20 minuta pre jela. Ukus tinkture nije bio prijatan, ali odradila je posao.

Kad sam otišla kod ginekologa, nakon pregleda ultrazvukom, konstatovao je da ciste više nema! Doktor je bio zaprepašćen: bez hirurškog zahvata, za tri meseca potpuno sam se oslobodila izrasline na jajniku! Inače, ovaj rastvor veoma je efikasan i protiv drugih ženskih bolesti.

Julijana Bikić, Niš

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here