Home Isprobali smo Kako izgleda vibroakustički tretman

Kako izgleda vibroakustički tretman

620
0
SHARE

Vibroakusticka terapija sprovodi se jednom ili dva puta dnevno. Tom prilikom licencirani vibroakusticar koristi medicinski aparat vibroakustickog i infracrvenog dejstva. Nema posebne pripreme za tretman, osim što bi u organizam, prateci smernice strucnjaka, trebalo da unesemo dovoljno tecnosti ne preskacuci obroke.

Po dolasku u ordinaciju pacijent leže na udobni spa sto, a tokom tretmana oseca prijatne vibracije, jer mu vibroakusticar prislanja plocice preko kojih se one prenose. Sam tretman traje 25 minuta, a može se sprovoditi dok god se ne postignu željeni rezultati. Dakle, nije potrebno praviti nikakve pauze dokle god se tretman sprovodi pod nadzorom licenciranog vibroakusticara.

Inace, blagotvorni efekti prijatnih vibracija osete se istog trenutka kad se deo uredaja predviden za njihov prenos prisloni na telo.

Istraživanja eminentnih ruskih i svetskih strucnjaka potvrdila su da je vibroakustika mocna saveznica u lecenju više od 100 bolesti i stanja.

Medu njima su kardiovaskularne tegobe (hipertenzija, ateroskleroza), respiratorni problemi (bronhitis, astma), koštano-zglobna oboljenja (artritis, artroza, kostobolja), bolesti zuba…

Vibroakustika takode pomaže u slucaju teškoca s vidom ili sluhom, ugroženog reproduktivnog zdravlja (bilo da je rec o urološkim ili ginekološkim problemima), tegoba povezanih s nervnim sistemom i drugih bolesti.

Narocito se preporucuje kao dopunska terapija u lecenju brojnih oboljenja, jer se njome može povecati koncentracija medikamenata, i to ne samo u zoni vibroakusticnog dejstva vec i u celom organizmu.

NASTAVAK POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu!

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here