Home Isprobali smo Čorba sa šargarepom i narom

Čorba sa šargarepom i narom

137
0
SHARE

SASTOJCI:
4 kašike maslinovog ulja
1 veća glavica crnog luka
4 šolje iseckane šargarepe
4 kašike semenki nara + 1/4 šolje za dekoraciju
1 kašičica kima
8 dl supe od povrća
prstohvat soli
biber

PRIPREMA:
1. Crni luk sitno iseckajte pa ga dinstajte na maslinovom ulju. Dodajte iseckanu šargarepu, četiri kašike semenki nara i kim, poklopite i dinstajte 15 minuta na tihoj vatri.
2. Potom dodajte 5dl supe od povrća, ponovo poklopite i kuvajte oko sat vremena.
3. Štapnim mikserom promešajte čorbu, postepeno joj dodajući preostalu supu od povrća.
4. Čorbu posolite, pobiberite i vratite na tihu vatru, pa kuvajte još deset minuta.
5. Pre služenja ukrasite semenkama nara.

VIŠE SAVETA POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here