Home Top-terapija BIOREZONANTNOM TERAPIJOM PROTIV MIGRENE

BIOREZONANTNOM TERAPIJOM PROTIV MIGRENE

681
0
SHARE

Budući da uzrok migrenskih glavobolja nije dovoljno poznat, veoma je teško pronaći i odgovarajuću terapiju za njihovo lečenje. Metodom kvantne medicine, tačnije biorezonantnom terapijom, može se smanjiti učestalost ove vrste glavobolja, te umanjiti njihov intenzitet

Migrena je zapravo najčešći oblik glavobolje u današnje vreme, od kojeg u najvećoj meri boluju žene. Ogleda se u pulsirajućem intenzivnom bolu obično koncentrisanom u jednoj polovini glave, koji u velikoj meri remeti svakodnevne aktivnosti obolelog.

Reč je o naslednom poremećaju rada nekih neurotransmitera, odnosno promeni cirkulacije krvi u žilama glave i vrata.

Kako bi ublažili bolove, većina ljudi koji pate od migrena pije mnogo analgetika, što opterećuje organizam teškim metalima, toksinima i drugim štetnim hemijskim materijama, te i to može biti jedan od uzroka bola u glavi. Na taj način mnogi upadaju u začarani krug iz kog je veoma teško izaći.

Budući da se biorezonantnom terapijom organizam čisti od otrovnih supstanci, ova metoda pokazala se veoma efikasnom u ublažavanju i proređivanju migrenoznih napada, a pritom nema nikakvih negativnih posledica. Prilikom ove metode koriste se neinvazivne tehnike u dijagnostici i terapiji, bez kontrasta i zračenja.

ŠTA JE KVANTNA MEDICINA

Da biste shvatili po kom principu funkcioniše ova metoda, pre svega važno je da znate šta se podrazumeva pod pojmom kvantne medicine. Naime, metoda ove grane alternativne medicine zasniva se na poznavanju elektormagnetnog polja živih organizama i njihovih karakterističnih frekvencija.

Prema ovom pristupu, gotovo svaka bolest nastaje usled promene frekvencija i elektromagnetnog polja organizma pod uticajem raznih faktora. Svaka ćelija u organizmu predstavlja elektromagnetnu jedinicu koja šalje elektromagnetne talase kao rezultat biohemijskih procesa u njoj, zapravo svaka ćelija u našem organizmu ima svoju idealnu frekvenciju.

Kad se normalno elektromagnetno polje u ćelijama poremeti, menjaju se i procesi što dovodi do oboljenja. Prvi nivo oboljenja jeste biofizički, dok je drugi biohemijski. Ovom metodom ne dopire se do generatora bolesti, što objašnjava i ograničene mogućnosti u lečenju hroničnih oboljenja…

VIŠE SAVETA POTRAŽITE U BIO zelena medicina magazinu! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Ruska metoda – Izlečite sterilitet nameštanjem materice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here